Työoikeus on avain työsuhteisiin

Työoikeus on avain työsuhteisiin

Työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Me autamme pitämään huolta työsuhteista ja ehkäisemään karikot jo ennalta.

Olemme apunasi koko työsuhteen elinkaaren ajan

Kun liiketoiminta laajenee, yrittäjän kädet eivät enää yksin riitä. Kasvaessaan yritys ennemmin tai myöhemmin tarvitsee lisää työvoimaa.

Työsuhteisiin liittyvä lainsäädäntö on laajaa, tarkkaa ja pitkälti ainakin työntekijän eduksi pakottavaa. Välinpitämättömyys säännöksistä kääntyy usein työnantajan vahingoksi – ja käy kalliiksi.

Työoikeus on erikoisalaamme. Anna meidän auttaa sinua huolehtimaan, että työsuhteet ovat kunnossa, työnantajavelvoitteet ojennuksessa ja työoikeus hallussa. Olemme tukenasi työsuhteen kaikissa vaiheissa rekrytoinnista aina työsuhteen päättymiseen saakka.

Autamme jo alussa, jotta työsuhde on kestävällä perustalla.

Työsuhde alkaa rekrytoinnista ja työsopimuksesta. Huonosti tehty, puutteellinen tai vääriä kirjauksia sisältävä työsopimus voi tulla erittäin kalliiksi.

Me autamme harkitsemaan, millainen työsopimus on tilanteessa aidosti järkevä. Tarvittaessa teemme myös tarvittavat asiakirjat.

Olemme tukenasi pitkin matkaa, jotta työoikeus ei unohdu tai pääse ruostumaan.

 Työsuhde on yleensä pitkäaikainen sitoumus, joka vaatii työnantajan ja työntekijän välistä yhteispeliä. Kun molemmat osapuolet tekevät töitä työnteon jatkumisen ja firman menestyksen puolesta, ollaan vahvoilla.

Jotta yhteispeli toimii, pelisäännöt on pidettävä kunnossa. Joskus ne vaativat hienosäätöä. Onkin tärkeää, että työsuhteiden ehdot ja työnteon säännöt pysyvät ajan tasalla. Me autamme huolehtimaan, että työskentely jatkuisi ilman isoja yllätyksiä.

 

 

Muutostilanteissa on tehtävä kiperiä päätöksiä.

Välillä vastaan tulee tilanteita, jotka vaativat muutoksia myös työskentelyyn. Kun pelissä ovat yhtäältä työpaikat ja toisaalta koko työpaikka itsessään, on huolellisuus valttia.

Me autamme huolehtimaan, että muutostilanteista selvittäisiin sovinnollisesti, lain mukaisesti ja mahdollisimman vähin jälkipyykein.

    Loppusuoralla, jotta (työ)elämä jatkuisi

    Jokainen työsuhde päättyy joskus.

    Työsuhteen päättyminen on tunteikas tilanne, jolloin on erityisen tärkeää toimia asianmukaisesti ja huolimattomuus voi kostautua kalliisti.

    Työsuhteeseen liittyvät riidat nivoutuvat usein sen päättymisen ympärillä. Autamme varmistamaan, että riitelylle jäisi mahdollisimman vähän sijaa.