Palvelumme eri tarpeisiin

Juristin palvelut kaikkialle Suomeen

Juristi asiantuntijaksi

Tarvitsitpa pitkäaikaisempaa yhteistyökumppania tai kertaluonteista apua, autamme mielellämme. Voimme tarjota niin tietoa päätöksenteon tueksi kuin apua esimerkiksi asiakirjojen laadintaan tai vaatimustenmukaisuuden (compliance) tai riskien arviointiin. Jos annat meidän huolehtia juridiikasta, voit keskittyä paremmin liiketoimintaan murehtimatta liikaa oikeudellisia riskejä.

Apua riidanratkaisuun ja oikeudenkäyntiin

Meillä on laaja kokemus riita-asioiden hoitamisesta. Tavoitteenamme on aina kustannustehokas ja päämiehemme kannalta järkevä ratkaisu. Usein molemmat tavoitteet toteutuvat parhaiten sopimalla. Painotammekin aina sovinnollisuutta ja neuvotteluiden ensisijaisuutta erimielisyyksien ratkaisemisesssa. Tarvittaessa kuitenkin avustamme myös oikeudenkäynnissä tuomioistuimesta riippumatta.

Koulutuspalvelut

Tarvitsetko osaavaa ja pidettyä kouluttajaa? Meillä on kokemusta niin nuorten aikuisten kouluttamisesta valmennuskursseilla kuin kaikenikäisten työntekijöiden, esimiesten ja yrittäjienkin kouluttamisesta työ- ja liike-elämän kysymyksissä. Etä- ja lähikoulutukset ovat meille tuttuja. Tarvitsitpa yksittäistä puheenvuoroa tai pidempää kokonaisuutta, autamme mielellämme.

Palvelut kuluttaja-asiakkaille

Emme ole vain yhden asiakasryhmän toimisto, vaan toivotamme tervetulleiksi myös tavalliset yksityishenkilöt osaamisalueellamme. Jos siis tarvitset juristia yksityishenkilölle, vaikkapa lakimiestä työntekijälle, autamme kyllä. Ota yhteyttä!

Huomaathan, että emme hoida perhe- tai jäämistöoikeudellisia riitoja emmekä kansalaisuus- tai maahanmuuttoasioita.

Toimeksiantoasiat

Juristia tarvitaan tyypillisesti joko riidan ratkaisemiseksi tai jonkin projektin yhteydessä. Mikä onkin tarpeesi, autamme mielellämme.

 

Yleistä

Toimeksiannoissa noudatamme aina toimeksiantojemme yleisiä sopimusehtoja. Yleensä laskutamme toimeksiannoista tuntiperusteisesti. Voit tutustua hintoihimme tarkemmin täällä.

Pääsääntöisesti toimeksiannoista tehdään sähköisesti allekirjoitettava toimeksiantosopimus. Ellei toisin nimenomaisesti ole sovittu, on toimeksiantosopimus koska tahansa kuitenkin irtisanottavissa. Tällöin laskutamme ainoastaan irtisanomiseen mennessä tehdystä työstä.

Toimistollamme on voimassaoleva vastuuvakuutus mahdollisten taloudellisten ja muiden vahinkojen varalta.

Jos pohdit, voimmeko olla avuksi, ota rohkeasti yhteyttä. Alkuneuvottelu puhelimitse tai sähköpostin välityksellä on maksuton.

Osaamisemme

Autamme asiakkaitamme laajasti erilaisissa aiheissa. Erityisesti olemme keskittyneet pk-yrityssektorille ja yrittäjille tärkeisiin aihepiireihin, mutta avustamme samoissa asiakokonaisuuksissa myös muita!

Autamme mielellämme asian laajuudesta riippumatta. Pyrimme aina mahdollisimman kustannustehokkaaseen ja vähäriskiseen vaihtoehtoon.

Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä, jätä yhteystietosi!

Työoikeus

Tarvitsetpa apua työsopimusten tekemisessä, muutostilanteissa tai vaikkapa työsuhteen päättämisen yhteydessä, me osaamme auttaa. Tavoitteemme on aina tehokas ratkaisu, joka sopii molemmille osapuolille. Näin vältetään parhaiten myöhempiä ongelmia.

Yhtiöoikeus

Velvoite- ja sopimusoikeus

Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit