Legalwise Oy, kumppanisi lakiasioissa

Valikoituja faktoja Legalwisesta

Haluatko tietää enemmän toimistostamme? Aloitetaan siis perusasioista.

2015

Legalwise Oy perustettiin alkuvuodesta 2015. Alun kotitoimiston jälkeen käyntiosoite on vaihtunut muutaman kerran, mutta olemme aina sijainneet Tampereen keskustan alueella.

Nykyään meidät tapaa sovittaessa myös Helsingissä.

Etänä ja livenä

Hyödynnämme monipuolisesti digitalisaation etuja työssämme. Pyrimme siihen, että niin työskentely kuin kanssamme asioiminen olisi mahdollisimman mutkatonta.

Voit asioida kanssamme kokonaan digitaalisesti allekirjoituksia myöden. Tai jos haluat, voit tulla käymään toimistollamme paperiesi kanssa!

Toimistomme

Toimistomme sijaitsee nykyään Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä MOW Supernovassa. Kuljitpa omalla tai julkisella kulkupelillä, meille on helppo tulla!

Tapaat meidät sovittaessa myös Helsingissä, MOW Mothershipissä.

Monipuolinen osaaminen

Osaamisemme on monipuolista. Omimmillaan olemme asioissa, joihin liittyy sopimusoikeus ja vahingonkorvausasiat, työoikeus, yhtiöoikeus, tietosuojakysymykset, IPR-asiat ja IT-oikeudelliset kysymykset. Autamme aina asiakirjojen laadinnasta oikeudenkäyntien hoitamiseen.

Juuri sinulle

Asiakaskuntamme on monipuolinen aina pörssilistautumista harkitsevista juuri perustettuihin yhdenyhtiöihin ja yksityishenkilöihin. Suurin osa asiakkaistamme on pk-sektorin yrityksiä ja yrittäjiä.

Pieni toimisto, tutut ihmiset

Pienen toimiston etuihin kuuluu, että saat henkilökohtaista palvelua. Haluamme tuntea asiakkaamme ja että asiakas tuntee myös meidät.

Toimistossamme työskentelee tällä hetkellä kaksi juristia ja vaihteleva määrä oikeustieteen opiskelijoita Tampereella, Helsingissä ja usein etätöissä.

Mielenrauhaa ja hyviä yöunia

Nukut yösi paremmin, kun annat asiantuntijan auttaa. Voit itse keskittyä paremmin muuhun, kun asiasta ei tarvitse stressata niin paljon. Usein juristin kohtuullinen lasku aikaisessa vaiheessa on pidemmän päälle erinomainen sijoitus.