Legalwise Oy:n uutiskirje

Pysy ajan tasalla!

Kuten someaktiivisuudestamme voi päätellä, emme ole kovin aktiivisia tiedottajia ja viestijiä. Mielellämme kuitenkin kerromme sinulle, kun jotain tärkeää tapahtuu. Somekanaviemme seuraamisen lisäksi voit tilata nyt uutiskirjeemme.

Uutiskirjeessä tiedotamme uusista artikkeleista, kerromme toimistomme kuulumisia ja muistutamme tärkeistä lainsäädäntömuutoksista ja muista tapahtumista.

Voit tilata uutiskirjeen myös asiakastietolomakkeemme täytön yhteydessä. Jos olet jo asiakkaamme, voit ottaa myös yhteyttä toimistoomme tilauksen lisäämiseksi asiakastietoihisi.

 

Tilaa uutiskirje nyt!

[forminator_form id=”172086″]

Uutiskirjettä koskevat ehdot

  1. MAKSUTON PALVELU: Uutiskirjeen tilaus on maksutonta. Tämän uutiskirjeen tilaamiseen ei liity maksuvelvollisuutta. Vastaat toki itse mahdollisista uutiskirjeen vastaanottamisesta mahdollisesti aiheutuvista kuluista, kuten sähköpostiosoitteestasi.
  2. JATKUVA TILAUS: Tilaus on voimassa toistaiseksi, ja voit peruuttaa sen koska tahansa.
  3. EI TOIMEKSIANTOA: Uutiskirjeen sisältö ei ole oikeudellista neuvontaa yksittäistapauksissa, eikä sitä pidä tulkita sellaiseksi. Uutiskirjeen tilaaminen ei perusta toimeksiantosuhdetta tai merkitse muutakaan asiantuntijapalvelun toimitusta. Legalwise Oy ole miltään osin vastuussa toimenpiteistä, joihin on uutiskirjeen tietojen perusteella ryhdytty.
  4. EI TAKUUTA: Legalwise Oy tai sen henkilöstö eivät vastaa mistään sivuston, sillä esitetyn tiedon tai linkin käytöstä aiheutuvasta mahdollisesta vahingosta, ellei pakottavasta lainsäädännöstä johdu muuta. Emme myöskään takaa uutiskirjeen toimituksen onnistumista.
  5. EI AIKATAULUA: Uutiskirje ei noudata ennalta päätettyä aikataulua, vaan julkaisemme sen aina tarvittaessa. Ellei kysymys ole poikkeuksellisen ajankohtaisesta ja kiireellisestä asiasta, lähetämme uutiskirjeen korkeintaan kerran viikossa.
  6. JULKAISTAAN TOISTAISEKSI: Voit tilata ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Julkaisemme uutiskirjettä toistaiseksi, mutta pidätämme oikeuden lopettaa sen julkaisemisen koska tahansa.
  7. TIETOSI PYSYVÄT MEILLÄ: Käsittelemme antamiasi henkilötietoja tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietoja käsittelee ainoastaan oma henkilöstömme ja meidän puolestamme henkilötietoja käsittelevät sopimuskumppanimme. Emme koskaan myy tietojasi eteenpäin.
  8. MUUTOKSET MAHDOLLISIA: Voimme tarvittaessa muuttaa näitä ehtoja ja uutiskirjeemme muotoa harkintamme mukaan. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista uutiskirjeessä ennen niiden voimaantuloa.